Tok meg en dagstur med buss til Sandnes for å se på danseshow

Det er ikke helt uvanlig lenger at jeg finner på noe kjekt å gjøre. Finner bare en plass det skjer noe og reiser bort. Det koster en del å reise, så det gjelder om å tenker på hva ting koster.

Sandnes er en by sør for Stavanger. Jeg bor i Haugesund og kunne med fordel ta det som en dagstur. Tok Kystbussen klokken halv ni på morgenen og kom hjem halv åtte. Fra Stavanger tok jeg lokalbuss til Sandnes.

Steps Dansestudio har en årlig juleforestilling i Sandnes Kulturhus. Den hadde jeg bare lyst til å gå på. Bestilte billett til juleforestillingen og Kystbussen. Forestillingen het “Alice i drømmeland”.

Dansing er ikke helt min greie, selv om det er god trening å holde kroppen i bevegelse på den måten. Jeg sitter helt ærlig alt for mye, samtidig som jeg har nok av andre hobbyer og prosjekter å drive tiden med. Sykler mye og går mye, spesielt mye på sommeren. En mellomting fungerer best for meg.

Det er givende med småturer innimellom, men jeg gidder ikke det uten at jeg får møtt eller snakket med folk. Da kan jeg heller være hjemme istedenfor å surre rundt en annen plass. Jeg snakket med noen som var der.

Etter juleforestillingen tok jeg på meg hodetelefoner og hørte på DAB+ radio. Tok første lokalbussen tilbake til Stavanger og ventet på Kystbussen. Kom hjem klokken halv åtte på kvelden.