Var på festival i Karmøy Storhall

F.U.A. er et felles arrangement for de kristne ungdomsmiljøene i Karmøy kommune. Vi er noen fra Tabernaklet i Haugesund som er med på dette. Jeg mener at dette er vårens høydepunkt. Veldig mange ungdommer samles i en hall og synger ut på lovsangmøtene.

Denne gangen var vi i Karmøy Storhall på Vedavågen.

På fredag var det møte først og grilling etterpå. Stemningen var varm og sosial. Jeg kjente noen få av de som var der, men hadde ingen problemer med å komme i diskusjoner med andre. Vi var sultne og kjøpte oss hamburger.

På lørdag var det lovsangmøte. Vi var sikkert dobbelt så mange tilstede som på fredag. Mange skulle på konserten med David André Østby, men jeg var trøtt og ville hjem for å legge meg.

Søndag var en rolig dag, men den sosiale stemningen var fortsatt like varm. Vi savnet noen av standene med bibelskoler. Ellers var det nok av folk å snakke med.

Uansett har det vært en fantastisk festival og det er noe jeg lengter tilbake til. Avslutningsmøtet var veldig bra. Jeg hadde mange gode samtaler med folk som jeg ikke kjente, både før og etter møtet.