Var tekniker på kvinnemøte i Tabernaklet

På torsdag var det et kvinnemøte, som er en torsdag i måneden. Jeg var tekniker der denne uka for andre gang og skulle styre lyden. Jeg gjorde det alene uten mye erfaring med den mikseren, men lydteknikk generelt kjenner jeg godt til hvordan det fungerer.

Eneste utfordringen jeg hadde var at jeg ikke klarte å få lyd i monitorene. Jeg ringte en annen som er tekniker der i helgene og ble forklart hva jeg skulle gjøre, men alt det hadde jeg allerede prøvd. Han sa at det han gjør er da å prøve å sende lyd fra pc-en til monitorene. Pc-en var uten internett og så begynte møtet, uten lyd i monitor.

Heldigvis var det kun en vokalist som spilte piano, så det var enkelt å gi høy nok lyd i høyttalerne til at han kunne høre seg selv. Det første han sa var at vi måtte synge og monitoren hans. Folk sang med, ihvertfall når jeg klarte å styre tekstene på storskjermen. Det beste hadde vært å være to teknikere. Så lenge det ikke er fullt band går det helt fint å styre alt alene.