Vårmønstring i Odda

Jeg liker å være sosial og prøver å være aktiv. Etter å vært med på grilling på kvelden dagen før, var jeg i dag litt usikker på om jeg orket å stå tidlig opp for å være med på bilutstillingen til Amcar Hardanger. Noen kamerater bestemte seg for å kjøre til Odda, selv om det var meldt om litt regn. Det kule var at vi kjørte fra regnværet.

Bilutstillingen ble kalt for “vårmønstring” og ble arrangert av Amcar Hardanger. Vi gikk rundt og så på mange forskjellige biler. Noen var veldig gamle, mens andre var nyere eller ikke så gamle. Det var ingen problem å komme i kontakt med folk, men jeg snakket mest med kameratene fra Haugesund som jeg kjente fra før.

Det begynte med litt yr og vind, men lettet straks solgløtt kom. Vi var heldige med været, selv om det var mørke skyer på himmelen. Kiosken ble utsolgt for alt. På slutten sa jeg at jeg skulle ha en brus, men svaret var at de var tom. Heldigvis var jeg tidlig med å kjøpe ei pølse i brød. Køene ble flere ganger så lange at vi gadd ikke å stå i kø og så heller på flere biler i mellomtiden.