Var veldig sosial i helgen

I helgene foretrekker jeg å slappe av, ihvertfall på dagtid. Gjør mye eller ingenting. På sommeren er jeg mest mulig ute. På vinteren er jeg stort sett inne, hvis det ikke skjer noe spesielt ute.

Uansett synes jeg ikke helgen betyr noe uten å være sosial. Da blir jeg trøtt og orker ingenting.

På lørdag begynte jeg dagen tidligere enn vanlig. LED-konferansen i Tabernaklet begynte klokken 10 og der var jeg. Møtte noen jeg kjente fra før og det var gøy. Konferansen handlet om lederskap i menighetene, at det er ikke hva vi som går i kirken gjør som er problemet, mene dårlig lederskap. En av talerne kunne fortelle om at det er barne- og ungdomsarbeidet som er viktig, det er der unge kommer inn og er villige til å lære noe nytt. Dugnad blir inngangen til kirken for mange.

LED er nasjonal lederkonferanse, for dem som ennå ikke tror.

Middagen som ble servert var kinamat. Ikke min favorittmiddag, men det var en nytelse og noe å bli mett av. Det er lenge siden jeg har spist kinamat. Mest mulig av middagen hjemme blir laget fra bunnen av og da står jeg fritt til å velge hvordan middagen skal være.

Tabernaklet har ungdomsarbeid. Miljøet kalles for Connection, og har møte og sosialt etterpå resten av kvelden. Det er lenge siden sist jeg var der og har ikke vært så aktiv der siden våren i fjor, men har nå begynt å gå der hver lørdag.

Jeg kom i kontakt med noen som jeg kjente fra før, og noen nye. Det ble helgens høydepunkt. Stemningen ville ikke blitt bedre av å være hjemme. Godt å komme tilbake igjen. Alternativet ville vært å kjede meg hjemme eller besøke noen. Det kan jeg gjøre på en vanlig dag, men ikke en sosial kveld med mange på min alder som jeg ellers ikke hadde blitt kjent med.