Vertskapet på Connection samlet seg til en stor kveld i Tabernaklet

I kveld var jeg i Tabernaklet med vertskapet i Connection. Det begynte klokken 18:30, men jeg møtte opp litt før. Hadde lite å finne på hjemme, så kunne like godt bare gå ut tidlig.

Der var jeg med vertskapet som er ei gruppe på Connection som blant annet rigger til Connection, rydder i gangene, hilser på folk som kommer. Det vi gjorde var å lage mange pizzaer i gangen, med ferdige pizzabunner som vi rullet ut. Smurte på pizzasaus og dekket til med revet ost. Etterpå var det mange i kjøkkenet som var engasjert i å steke kjøttdeig. Mens de gjorde det, satt jeg med de andre som fortsatt var i gangen og snakket om mye forskjellig.

Når pizzaene var ferdige, satt vi oss rundt bordene vi hadde laget pizzaer på og spiste pizza med fingrene. Jeg syntes det var litt vanskelig i begynnelsen, fordi pizzaene var så varme. Måtte drikke mye saft, men det ble fort en vane å spise varm pizza med fingrene. Jeg spiste pizza fortløpende uten å telle antall stykker. Til slutt klarte jeg ikke så mye mer og spiste det siste stykket med korte pauser. Det var gøy å kunne spise så mye som mulig uten å tenke så mye, men bare spise og spise.

Mens vi spiste pizza, ble det satt ut et fat med mange lefser som jeg spiste noen av. Kunne ikke spise så veldig mye mer etter å spist pizzastykker fortløpende en stund, men pizzastykkene var små og tynne.

Etter vi hadde spist pizza var det fortsatt en del pizza igjen. Jeg tok med meg hjem noen pizzastykker i en boks.

Jeg var med på ryddingen og kastet servietter, papptallerkener, hermetikkbokser og plastkopper. Det er fort gjort, men må gjøres. Ellers gjorde jeg ikke så mye mer, fordi alle gjorde sine oppgaver så effektivt. Kvelden ble helt fantastisk! Alle var engasjerte og i godt humør. Jeg kan nesten ikke tro hvor bra denne kvelden ble!