Vinteren er en mørk årstid

Vinteren kan på mange måter være en flott årstid, men det er da jeg er veldig mye hjemme. Mye husarbeid blir gjort og med internett finner jeg alltid på noe, men det blir fort ensomt i lengden.

Sommeren liker jeg best, og høsten. Godt og varmt å ta seg en tur ut. Dagene blir lange. Legger meg sent og står opp tidlig. På vinteren er det mørkt og grått ute. Mørkt sent på morgenen og mørkt tidlig på kvelden. Ovnene står på for å holde varmen.

Når jeg ser ut vinduene ser jeg bare gatelys og få eller ingen som går i sentrum. Heldigvis har jeg flere ting å gå til, men nå er det en måned til jul og da tar aktivitetene juleferie. Det kan bli en lang romjul uten at det skjer så mye.

Kan sove i telt i romjulen, men det frister lite å gjøre det på vinteren når det regner hele tiden. Det frister ihvertfall lite når det i tillegg er noen få plussgrader ute.